Ytterdörrar

Ytterdörren kan vara vägen in till gemenskap och värme. Den är en central del av huset och en viktig detalj för helhetsintrycket. Närke Fönster i Örebro har ett gediget utbud av ytterdörrar av hög kvalitet, som tillverkats enligt branschens höga krav på energieffektiva bostäder och hus. Detta genererar ytterdörrar som håller tätt i alla väder och när den bitande kylan kommer på besök stannar den kvar på rätt sida om väggarna. Våra kompetenta hantverkare står till tjänst med leverans och installation av dörren. Ingenting lämnas åt slumpen och vi är inte nöjda förrän du som kund är det. Välkommen att titta runt i vårt sortiment och hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar.

Olika stil och design

Våra dörrar har tagits fram med diverse varianter med olika egenheter, kulörer och glasdetaljer. Allt från klassiska ytterdörrar som smälter in de flesta miljöerna, till mer säregna dörrar i modern stil. Här kan du hitta något både för din bostad och eventuella fritidshus. Hitta din egen favorit bland våra ytterdörrar och välj den färg och stil som du tror passar bäst hemma hos dig!

Målade och lackade

För att ytterdörren inte ska förlora sin vackra glans genom årens hårda behandling med piskande vindar, smuts och eventuella slag eller repor, är det väldigt viktigt med ytbehandlingen. Således lackas våra ytterdörrar med ett 2-komponentslack i dubbla skikt vilket genererar en extrem tålig yta och längre livslängd.

Tillbehör

Dörrhandtaget är en viktig attiralj för en bekväm användning av din ytterdörr. Tänk dig själv hur många gånger ett dörrhandtag dras i under en livstid. Vi erbjuder dels robusta klassiska varianter, men också mjukt formade handtag – en snygg kontrast till kantiga och vinkelräta dörrar och hus. På de dörrar som har fönsterrutor kan du välja mellan glastyperna; blästrat, katedral eller cotswold.

Närke Fönster förverkligar husdrömmar

Det viktigaste för oss är att du som kund blir nöjd med våra produkter. Därför arbetar vi ständigt för att motsvara kundernas förväntningar och önskemål. Vårt kundfokus sträcker sig hela vägen från valet av material fram till att ytterdörren sitter där den ska hemma hos dig. Förutom att se snygg ut ska den hålla tätt och stå stadigt, även när det blåser som mest.

Säkerheten

I valet av ytterdörr finns en annan viktig aspekt att ta hänsyn till – din säkerhet. Våra dörrar är tillverkade med låskistor av hög kvalitet från ASSA samt justerbara, brytförstärkta gångjärn med bakkantssäkring. Alla ytterdörrar är kvalitetsmärkta enligt branschens säkerhetskrav.

Miljövänliga ytterdörrar

Om ytterdörren inte håller tätt förlorar du värme under vinterhalvåret, vilket innebär att du måste tillföra mer energi för att värma upp huset. Närke Fönster arbetar miljömedvetet och väljer ytterdörrar med låga U-värden, vilket betyder att isoleringsförmågan är hög. I takt med att kraven på minskad energiförbrukning ökar anpassar vi oss ständigt för att ta fram ännu mer klimatsmarta produkter som miljösäkrar ditt hus. Vi tar del av nya innovationer och implementerar dessa i vårt sortiment.

Ytterdörrar

Våra dörrar & fönster

 Aluminiumklädda träfönster

Aluminiumklädda träfönster

Från tillverkning till efterkontroll För oss är det viktigt att vara med hela vägen fram till att...

Se mer

Träfönster

Träfönster

Energisnålt i snålblåst När de kalla vindarna från norr drar in över vårt land och gör sitt bästa...

Se mer

Vikpartier & skjutdörrar

Vikpartier & skjutdörrar

Öppna upp ditt hem I vårt sortiment finns skjutdörrar och vikpartier som kan öppnas upp olika mycket...

Se mer

Boka kostnadsfritt hembesök

Kontakta mig eller fyll i formuläret nedan, så återkopplar jag inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi tillsammans går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Anton Granström

Anton Granström

Fönsterexpert

Telefon: 019 - 10 66 10

E-post: anton.granstrom@narkefonster.se