Träfönster

Inget snack om saken. Träfönster gör sig bäst till de flesta hus, oavsett om du har puts- eller träfasad. Enligt svenska byggtraditioner använder vår leverantör ERA Fönster det allra bäst lämpade virket för vårt klimat, så att du ska kunna glädjas åt täta fönster som håller länge. Självklart pratar vi om svenskt furu, med täta årsringar och högkvalitativ impregnering liksom målning. Vi tar ansvar för hela processen fram till att dina nya fönster är på plats och våra kompetenta hantverkare jobbar efter dina specifika önskemål och krav. Resultatet är nöjda kunder med vackra fönster som står stadigt genom alla väder. Välkommen till oss på Närke Fönster, med vårt säte i Örebro!

Energisnålt i snålblåst

När de kalla vindarna från norr drar in över vårt land och gör sitt bästa för att tränga in i varenda glipa de hittar, blir det stopp när de stöter på ett hus med fönster från ERA Fönster. Dom vet precis vad som krävs för att hålla kylan borta från ditt hem och arbetar efter beprövade metoder och lång erfarenhet, vilket genererar minimal värmeförlust och bästa möjliga isolering. Förutom att välja det allra bästa virket tar dom hand om träet på bästa sätt genom tryckimpregnering, torkning samt målning. Idag ställs betydligt högre krav på energisparande och täta fönster är ett viktigt steg mot ett miljövänligt hus med minimal energiförbrukning.

Olika typer av träfönster

Träfönster behöver förstås inte alla se likadana ut. Vi erbjuder klassiska utåtgående fönster liksom smarta vridfönster med dolda beslag. Du kan även välja fönster med fast karm. De sistnämnda är otroligt effektiva där du endast behöver ljusinsläpp eller möjlighet att se ut, eftersom de både är tätare och säkrare än de som går att öppna. Priset på fönster med fast karm är dessutom lägre vilket gör att du kan skapa ett generöst ljusinsläpp i ditt hem. Närke Fönster prioriterar 3-glasfönster och du kan välja mellan en, två eller flera fönsterrutor. Andra smarta detaljer är bromsar som gör att fönstren ej står och slår i vinddraget, låsbara handtag, plisséer och ventiler. Valen av ytbehandling av glaset respektive kulör på fönsterkarmen är dina och du är välkommen att klicka runt i sortimentet för att hitta en stil som faller just dig i smaken.

Vi finns med från början till slut

Vår högsta prioritet är att göra dig som kund nöjd med resultatet. Därför är vi noga med att involvera dig redan från början av processen. Genom att göra en besiktning av dina befintliga fönster kan vi tillsammans ta fram en planering som fungerar. Om det handlar om en nybyggnation bidrar vi gärna med vår kunskap redan i projekteringen, för att säkerställa att saker och och ting görs rätt från början. Under arbetsprocessens gång för vi en kontinuerlig dialog och vi följer alltid upp våra arbeten med en noga efterkontroll, för att se att de håller hög kvalitet enligt våra egna högt ställda krav på täta och hållbara fönsterinstallationer. Vi har ett öppet förhållningssätt och välkomnar dig att höra av dig om du har några frågor, synpunkter eller andra funderingar som rör vår verksamhet.

Träfönster

Våra dörrar & fönster

 Aluminiumklädda träfönster

Aluminiumklädda träfönster

Från tillverkning till efterkontroll För oss är det viktigt att vara med hela vägen fram till att...

Se mer

Vikpartier & skjutdörrar

Vikpartier & skjutdörrar

Öppna upp ditt hem I vårt sortiment finns skjutdörrar och vikpartier som kan öppnas upp olika mycket...

Se mer

Ytterdörrar

Ytterdörrar

Olika stil och design Våra dörrar har tagits fram med diverse varianter med olika egenheter, kulörer...

Se mer

Boka kostnadsfritt hembesök

Kontakta mig eller fyll i formuläret nedan, så återkopplar jag inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi tillsammans går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Anton Granström

Anton Granström

Fönsterexpert

Telefon: 019 - 10 66 10

E-post: anton.granstrom@narkefonster.se